Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pesiunea Sara
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare la Munte la pensiunea Sara*** in comuna Valiug
120 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pensiunea se afla in Comuna Văliug, pe versantul drept al lacului de acumulare Gozna, in perimetrul de vile Crivaia, jud Caras Severin extinzandu-se pe 4 nivel : demisol, parter, etaj 1 si mansarda, cu o capacitate de 8 camere si 2 apartamente.

La construirea pensiunii Sara a fost folosit un avansat grad de finisaj, punandu-se un important accent pe detaliu, avandu-se in vedere in permanenta, confortul si relaxarea, atat de necesare oaspetilor nostrii.

Situata intr-o zona de munte, Pensiunea Sara***, va ofera confortul si relaxarea de care aveti nevoie, la adapost de zgomotul si agitatia orasului, intr-un ambient perfect pana la cel mai mic detaliu.

Calitatea serviciilor, fac ca Pensiunea Sara*** sa va poata garanta un sejur deosebit de placut, lipsit de griji si aglomeratie.

Camerele sunt amenajate intr-un stil modern punand la dispozitia dvs. un spatiu intim si relaxant. Toate camerele au grup sanitar propriu si sunt dotate cu TV-LCD. In plus in incinta pensiunii beneficiati de internet wireless gratuit.

Restaurantul Pensiunii Sara***, elegant si primitor, este locul potrivit atat pentru a servi masa de zi cu zi intr-un ambient natural si intim, cat si pentru a organiza dineuri si cocktail-uri, evenimente speciale si petreceri de firma. Noi va garantam o reusita atat prin preparatele culinare cat si printr-un serviciu impecabil.

De asemenea, in functie de preferintele fiecaruia, in cadrul restaurantului nostru, te poti delecta cu preparate deosebite, atat traditionale cat si cu un specific aparte.

Ca si facilitati, pensiunea mai dispune de 12 locuri de parcare,loc de joaca pentru copii indoor/outdoor, pentru pasionatii de off-road si dornicii de excursii, punem la dispozitie ATV-uri. Pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa ne pasiti pragul.
Din Gura in Gura